Iskustvena putovanja

Šta ćete naučiti?

Naučit ćete:
  • Prakse održivog turizma, uključujući očuvanje, angažman zajednice i minimiziranje utjecaja na okoliš. Otkriti kako odgovorna putovanja mogu pozitivno utjecati na Vaše poslovanje i privući savjesne putnike.
  • Učinkovite strategije segmentacije putnika kako biste identificirali i pažnju usmjerili na određene grupe putnika. Shvatit ćete različite preference i potrebe putnika, te dobiti ideje za prilagođavanje Vaše ponude i stvaranje  personaliziranih iskustava.
  • Iskustveno, jedinstveno i održivo dizajniranje ponude turističkih iskustava i kako stvoriti jedinstvene i autentične usluge  koje povezuju putnike s lokalnim zajednicama, kulturama i sredinama, istovremeno naglašavajući održivost i pozitivan društveno-kulturni utjecaj.
  • Standarde kvalitete i sigurnosti i najbolje prakse za pružanje izuzetne usluge, osiguranje zadovoljstva putnika i održavanje visokih sigurnosnih standarda.
  • O tržišnim mogućnostima i otkriti inovativne načine pozicioniranja Vašeg poslovanja na  tržištu.

Kome je ovaj kurs namijenjen?

Kurs “Iskustvena putovanja” nastao je u saradnji s Intrepid Travel, jednim od vodećih turoperatora u sektoru održivog turizma na svijetu. Kurs je prilagođen za preduzetnike u turističkoj industriji, turoperatore, ugostiteljske profesionalce i destinacijske menadžere. Upisom ćete steći znanje i alate potrebne za integraciju održivosti i društvene odgovornosti u svoj poslovni model, diferenciranje na tržištu i privlačenje društveno osviještenih putnika koji traže jedinstvena i značajna iskustva.

Zašto biste trebali pohađati ovaj kurs?

Pohađanjem kursa “Iskustvena putovanja” činite proaktivan korak ka dugoročnom uspjehu Vašeg turističkog poslovanja. Kroz zanimljive module, primjere iz stvarnog svijeta i praktične uvide, steći ćete vještine za napredovanje u stalnom razvoju održivog turizma. Po uspješnom završetku, dobit ćete personalizirani certifikat, koji potvrđuje vašu posvećenost održivoj i društveno odgovornoj turističkoj praksi.

Ukoliko budete imali pitanja pišite nam na info@turizambih.ba

Iskustvena putovanja

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp