premium-kursevi-u-ugostiteljstvu_flow.typsy_usaid-turizam

Premijum kursevi za ugostiteljstvo

Turizam Academy nudi premijum kurseve u ugostiteljstvu!

Ako ste zainteresovani za proširivanje znanja i vještina na poslovima recepcije, hotelskog upravljanja, u F&B sektoru, ili za učenje kulinarskih trikova, na pravom ste mjestu! Od operativnog nivoa do menadžmenta, nudimo preko 100 kurseva relevantnih za sve zaposlene u ugostiteljstvu.

U saradnji sa platformama Flow Hospitality i Typsy, predstavljamo Vam odlične prilike za učenje kroz besplatne online kurseve na engleskom jeziku, uz mogućnost automatizovanog prijevoda, dostupne gdje i kad Vam odgovara, uz sticanje certifikata po završetku svakog kursa.

NAJNOVIJE INFORMACIJE:

Trenutna aktivna ponuda premijum kurseva sastoji se od 5 posebno odabranih kurseva na platformi Flow Hospitality i preko 100 kurseva na Typsy platformi. Slobodna mjesta su limitirana.

Link za prijavu na Typsy kurseve: https://www.surveymonkey.com/r/typsyreg
Link za prijavu na Flow Hospitality kurseve: https://www.surveymonkey.com/r/flowhreg

 

FLOW HOSPITALITY

Flow Hospitality je pokrenut 2009. godine kao uzbudljivo novo rješenje za veliki izazov s kojim se industrija ugostiteljstva suočava: razvoj osoblja po vrhunskim standardima. Od tada, Flow Hospitality je postao vodeća platforma ovog tipa u Velikoj Britaniji, nudeći visokokvalitetan i inovativan proizvod online učenja na tržištu. Flow Hospitality okuplja tim od preko 50 svjetski priznatih praktičara u ugostiteljstvu, a do sada je više od 400.000 korisnika iz preko 650 organizacija, od kojih su mnoge među najpriznatijim i najcjenjenijim brendovima u ugostiteljskom sektoru, završilo neke od kurseva.
Flow Hospitality je osmišljen kako bi potaknuo učenje kroz širok portfolio inovativnih i zanimljivih online modula. Učenje i sticanje novih vještina je napravljeno na bazi kratkih, interaktivnih video klipova, uz mnoštvo vježbi i primjera koji pomažu u učenju. Na Turizam Academy u ponudi je pet kurseva sa platforme Flow Hospitality namijenjenih uposlenicima hotela i restorana: Hotelska spremačica; Konobar/ica; Recepcioner/ka; Prodajne usluge; Usluživanje gostiju.

Više informacija u dokumentu. 

TYPSY

Typsy je globalna platforma za online obrazovanje pokrenuta u Australiji prije pet godina, a sada već nudi preko 1.000 stručnih lekcija, kurseva, kvizova i certifikata. Typsy nudi preko 100 različitih kurseva za uposlenike u ugostiteljstvu i ima pažljivo razvijenu biblioteku jednostavnih i kratkih video lekcija organiziranih u sedam različitih kategorija, snimljenih sa stručnjacima iz industrije diljem svijeta. Te oblasti uključuju kurseve na teme usluživanja i pravljenja pića; poslovanja; kulinarstva; hotelskih poslova; usklađenosti sa standardima/regulativom; menadžmenta i upravljanja; pružanje usluga. Audio se može i ubrzati, a prijevod videozapisa je moguć na preko 20 jezika, uključujući i jezike regiona.
Neke od najvećih i najprestižnijih svjetskih ugostiteljskih škola, kao i brojne globalne kompanije iz sektora ugostiteljstva koriste Typsy za obuku učenika i osoblja, pa Typsy danas ima korisnike u više od 120 zemalja svijeta. Materijal je prilagođen i početnicima te je vođeno računa da se smanji vrijeme provedeno na obuci. Od principa HACCP-a do kako praviti rum koktele, ima dosta izbora i sigurni smo da ćete naći prave kurseve za Vas! U roku od tri mjeseca, koliko traje jedna pretplata, možete završiti koliko god kurseva želite tj. možete birati kada, koje i koliko kurseva ćete završiti.

Više informacija u dokumentu.

Poslušajte šta kažu naši najuspješniji polaznici iz poznatih hotela u Sarajevu – Hotel Holiday Sarajevo i Courtyard by Marriott, Sarajevo, te zašto su ovi premium kursevi u ugostiteljstvu među najboljim u ovoj oblasti u Bosni i Hercegovini.