intrepid-travel_bosna-i-hercegovina

Otkrivanje tajni održivog, društveno odgovornog i iskustvenog turizma sa Intrepid Travel

Otkrijte tajne održivog turizma sa Intrepid Travel kako biste pozicionirali svoje poslovanje pred posjetiocima kao održiva i društveno odgovorna iskustva i privukli turiste veće platežne moći.

USAID Turizam organizovao je krajem januara i početkom februara tri radionice pod nazivom Otkrivanje tajni održivog, društveno odgovornog i iskustvenog turizma sa Intrepid Travel  u Banjaluci, Sarajevu i Mostaru. 

U okviru kontinuiranih napora na ublažavanju utjecaja pandemije COVID-19 i usmjeravanju države prema održivom turističkom razvoju, USAID Turizam je u partnerstvu s jednim od vodećih turoperatora u sektoru održivog turizma na svijetu, Intrepid Travel, predstavio turističkom sektoru tržišno dokazane taktike kako bi otkrili tajne povećanja potražnje gostiju visoke potrošnje.

Tokom radionica Intrepid Travel stručnjaci su predstavili najbolje prakse i primjere u dizajniranju i stvaranju najizvodljivijih održivih, društveno odgovornih i iskustvenih itinerera koji su privlačni svjetskim turoperatorima koji su svrstani u najveće potrošače.

Pozivamo sve one koji nisu imali priliku da učestvuju u radionicama da pogledaju snimak  na našem YouTube kanalu. Uskoro će biti dostupan i kurs nakon čijeg uspješnog završetka ćete Vam biti dodijeljen personalizirani certifikat.

Pročitajte biografiju trenera radionice i saznajte više o Intrepid Travel.

Ukoliko budete imali pitanja pišite nam na  info@turizambih.ba 

Poslušajte radionicu na BHS jeziku

Poslušajte radionicu na engleskom jeziku

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp