Sanitarno-tehnički i higijenski uvjeti i kontrola štetnika

Trenutni status
Niste započeli kurs
Cijena
Besplatno

Naučite:

  • Opšte i posebne zahtjeve za higijenu hrane
  • Koje se kontrolne mjere mogu primijeniti za prevenciju i suzbijanje štetočina
  • Koje se dužnosti ugovornih izvođača određenih mjera

Kurs uključuje:

  • Certifikat o uspješno završenom kursu
  • Mogućnost pristupa putem kompjutera i/ili mobilnog uređaja
  • 2 evidencijske liste za preuzimanje i dalju upotrebu (preuzmite u materijalima)
  • 1 primjer plana čišćenja i pranja prostora, opreme i pribora za preuzimanje i dalju upotrebu (preuzmite u materijalima)
  • Interaktivni vodič “Sigurno rukovanje hranom u sektoru ugostiteljstva i avanturističkog turizma.” (preuzmite u materijalima)

Preuzmite lekciju:

Higijena-Sanitarno-tehnicki-i-higijenski-uvjeti-i-kontrola-stetnika

 

Preuzmite evidencijsku listu čišćenja, pranja i dezinfekcije:

Evidencija ciscenja pranja i dezinfekcije

 

Preuzmite evidencijsku listu preventivnog održavanja opreme:

Evidencija preventivnog odrzavanja opreme

 

Preuzmite plan čišćenja i pranja prostora, pribora i opreme:

Plan ciscenja i pranja prostora pribora i opreme - primjer

 

Preuzmite interaktivni vodič "Sigurno rukovanje hranom u sektoru ugostiteljstva i avanturističkog turizma:"

Vodič za sigurno rukovanje hranom