namirnice koje zahtijevaju posebnu paznju prilikom pripreme

Namirnice koje zahtijevaju posebnu pažnju prilikom pripreme

Trenutni status
Niste započeli kurs
Cijena
Besplatno

Naučit ćete:

  • Koje su namirnice visokorizične i zašto
  • Zašto je riža rizična
  • Koje rizike nose mahunarke
  • Na šta trebate obratiti pažnju kada koristite jaja
  • Šta trebate provjeriti pri prijemu svježih ribljih proizvoda i kako ih skladištiti
  • Na šta trebate obratiti pažnju kada koristite biftek
  • Najznačajnije alergene iz hrane

Kurs uključuje:

  • Certifikat o uspješno završenom kursu
  • Mogućnost pristupa putem kompjutera i/ili mobilnog uređaja
  • 1 poster dostupan za preuzimanje (preuzmite u materijalima)
  • Interaktivni vodič “Sigurno rukovanje hranom u sektoru ugostiteljstva i avanturističkog turizma.” (preuzmite u materijalima)

Preuzmite lekciju:

Namirnice koje zahtijevaju posebnu paznju prilikom pripreme

 

Preuzmite poster:

14 Alergena u hrani

 

Preuzmite Vodič za sigurno rukovanje hranom u sektoru ugostiteljstva i avanturističkog vodiča:

Vodič za sigurno rukovanje hranom