Čestitamo! Uspješno ste prošli kroz kurs. Slijedi provjera znanja koja se sastoji od 4 pitanja. Da biste dobili certifikat, potrebno je odgovoriti tačno na svih 4 pitanja. U slučaju da niste uspješno završili provjeru znanja, moguće je ponoviti test.
Time limit: 0
Kviz Summary
0 od 4 Pitanja završeno
Pitanja:
Information
You have already completed the kviz before. Hence you can not start it again.
Kviz is loading…
You must sign in or sign up to start the kviz.
You must first complete the following:
Rezultati
Kviz završeno. Rezultati se bilježe.
Rezultati
0 od 4 Pitanja je tačno odgovoreno.
Vaše vrijeme:
Time has elapsed
Tačno ste odgovorili na 0 od 0 pitanja, (0)
Earned Point(s): 0 of 0, (0) 0 esej(i) na čekanju (mogući bodovi: 0)
Kategorije
Not categorized0%
1
2
3
4
Current
Review
Odgovoreno
Tačno
Netačno
Pitanje 1 od 4
1. Pitanje
Prilikom pripreme punjenog pileta meso je potrebno prethodno termički obraditi.
Tačno
Netačno
Pitanje 2 od 4
2. Pitanje
Prilikom otkoštavanja pilećeg krilca treba ukloniti sve kosti iz krilca.
Tačno
Netačno
Pitanje 3 od 4
3. Pitanje
Kosti izvađene iz krlica prilikom otkoštavanja krilca mogu se iskoristiti za
Tačno
Netačno
Pitanje 4 od 4
4. Pitanje
Otkoštavanje bijelog pilećeg mesa podrazumijeva odstranjivanje kosti, kožice i masnoće sa pilećih grudi